Bloggpaus

2008-07-23
20:19:04
Nu tar jag paus från det här och roar
mig med annat under sommaren.
Ha en underbar sommar nu

alla läsare så hörs vi snart igen! PUSS!


Klädauktion!

2008-07-23
15:56:39
Linda på modeakuten har fullt med kläder som hon vill bli av med. Auktionerna pågår idag onsdag 23 Juli 2008.
Kika in hos henne underdagen på modeakutens.blogg.se

c

Vill du läsa om hur det går till klicka här
För att vara med och buda på kläderna klicka här.

Personlig favoritbild

2008-07-23
15:18:11

Ja det här är en personlig favoritbild. Bara så att ni vet så är den grymt redigerad orginalet är absolut inte lika fin som den här :P Vad tycker ni om bilden? ^^

Filmdags

2008-07-23
01:49:33
och efter det är det direkt hopp i säng eftersom
att jag åker imorgon och jag är satans trött :)

GODNATT SÖTISAR!

Glatt tema

2008-07-23
00:48:04
Nu har jag pillat lite med mina nya penslar på photoshop och jag är lite halvt nöjd med min nya design. Men den får vara som den är haha :D Man blir iallafall gladare av att se färger så det här är som typ ett sommartema och jag blir iallafall mer intresserad av att läsa en fin designad blogg. Så ni utan design, om ni vill ha besökare skaffa en schysst design så lär ni iallafall få några fler ^^

Vad gör ni uppe såhär mitt i natten?
Själv leker jag med photoshop och funderar lite, hur fan ska jag hinna tvätta imorgon? :O Jaja, det får bli som det blir med den saken annars får jag väl tvätta uppe på landet :P

Nu ska jag pilla vidare, hörs kanske senare puss!

Something new

2008-07-22
13:31:52
Nu ska jag ge mig ut och fixa på okända vägar.
Men det får bli som det blir, temat är bestämt nu och jag hoppas att även ni blir nöjda med resultatet sen :)


Hjälp med tävling!

2008-07-22
12:47:21
Fortfarande så behöver jag tips på teman till
bloggdesignen jag tänkt lotta ut här i bloggen.
Så kom igen, låt fantasin ta över :D


Att säga nej

2008-07-22
01:46:04
Jag har ofta ganska svårt att säga nej till vissa saker och det har jag haft så länge jag minns, jag är en sån människa som får jättemycket skuldkänslor när jag faktiskt säger nej för att jag kanske inte har tid eller överhuvudtaget inte orkar. Jag har aldrig gjort slut med någon för att jag liksom inte vill såra personen. Men nu har jag faktiskt börjat lära mig säga nej och jag är faktiskt ganska stolt över att jag inte får skuldkänslor men vissa saker går liksom inte att bekämpa som orden man får tillbaka när man säger att man inte har tid eller inte orkar. Men jag tänker inte ta det utan jag går vidare och sopar bort spåren efter mig. Jag vet att det kan vara svårt att acceptera ett nej, jag har jävla svårt för det men man får lära sig och jag är på god väg :) Och det är tack vare Alex som är så lat som faktiskt gjort att jag kan acceptera ett nej xD

Så jag vet att det är svårt, men det är bara att lära sig.
Dags att natta nu, godnatt söttussar <3

Hjälp med tävling!?

2008-07-21
23:38:00
Jag har lust att pilla ihop en bloggdesign och nu är det ni som har chansen att påverka designens utseende. Ge mig ett bra tema så ska jag se vad jag kan hitta på för trix med det temat :) Kom igen nu och låt fantasin ta över :)

Dagens låt

2008-07-21
18:47:42
Chris Brown - Forever
Av någon anledning är det här en låt som påminner om kollo :)

Playahead nörd?

2008-07-21
16:55:41
Är du som jag lite besatt av playahead och vip?
Spana in den här sidan, nu har dom infört gratis vip funktion!
Tror du mig inte? Klicka på länken så ser du klart och tydligt den här bannern :


glöm inte att aktivera ditt konto efteråt, det kan ligga i skräpposten om du har hotmail så kika där :)


Bjuder på en ivarsbild ;)

2008-07-21
15:53:52

Måndag

2008-07-21
15:50:17
Här regnar det och ibland hörs det en smäll, jag längtar tillbaka till strålande sol och massa lek och bad :) Men vad kan man göra åt den saken ? :P Hoppas det är strålande sol uppe på väddö dom här veckorna jag kommer tillbringa där nu :) Eftersom jag vill bli brunare så måååste jag ha massa sol på mig :)

Idag har vi bara tagit det lugnt vi skulle se film men det får bli en annan timma frö jag är inte ett dugg filmsugen. Jag har ingen lust att prata med någon på msn heller jag vill bara vara fri från alla utom Alex just nu och detär så jäkla skönt :) Vet inte hur kvällen ser ut eller vad som står på schemat men det får jag ta som det kommer. Jag är himla hungrig nu också så jag ska kika om mamma har lust att åka och handla käk för annars har jag ingenting att göra :)

Jaja fett tråkigt inlägg men bevis på att jag lever ;) PUSS!

Natt

2008-07-21
01:07:15
Jag skulle egentligen se på film med min kära pojkvän nu men vi är helt slut så vi tar och sover istället.

Idag har jjag haft det en allmänt trevlig dag idag med bad, sockerkaka, barn och älg. Var ju som sagt hos min syster nu sista gången innan hon flyttar till ett nytt place. Men nu är det dags att sova efter lite smått fix oxh trix här på bloggen som ni kanske märker ^^.

Btw, fick mitt presentkort idag som jag vann hos Maria, så tack så mycket men jag har ingen aning om vad jag ska köpa för den pengen ^^ Men hittar väll något tillslut :D Godnatt på er nu kära läsare, imorgon är det en ny dag. PUSS!

Söndag

2008-07-20
13:24:33
Idag har jag bara tagit det lugnt vi åker till syrran och hälsar på sen vid 5 efter det vet jag inte vad som står på schemat, det beror på när vi kommer hem där ifrån men jag hoppas jag hinner träffa Cami Ted och Freddan ;) Just nu sitter jag och lyssnar på musik och bara softar ^^

Det är jävla stor skillnad på att vara hemma noch på kollo här hemma händer absolut ingenting medans på kollo skulle det strax ringa i klockan och bli bad or something :P Men nu orkar jaag inte skriva mer vi hörs kanske senare, puss och kram! <3

Ivarsudde låten

2008-07-19
12:01:16
(Sjungs & spelas i melodin som Outkast har till "Hey ya")

Vers 1:
På Ivars har vi haft det bra, vi har käkat grymt god mot det varit massa bad.
Å vänner har vi fått vi tycker att 12 dar är alldeles för kort
Vi har ju hajkat paddlat i kanot och fångat massa slemmig fisk
Men det bästa med ivarsudde är att någon annan tar hand om all disk

Refr:
Hej då
Nu tar ni Traviatan hem

Hej då
Nu tar ni Traviatan hem

Vers 2:
Vi har haft arbetspass Johan har tömt barndass Arvid har spelat jazz
På Ivars kan vi trivas spela fotboll umgås släppa alla lass
Vi har sjungit Halle Berry och den hoppas vi att alla barnen minns
Ni är ju bästa barnen bästabarnen som överhuvudtaget finns.

Refr:
Hej då
Nu tar ni Traviatan hem

Hej då
Nu tar ni Traviatan hem

Vers 3:
På kvällen har vi sprungit mellan alla hus hittat på massa bus
På natten har vi längtat hem men insett sen att Ivars är vårt häng
Det har varit skratt och tårar och nu ska ni tyvärr lämna oss
I båten ska ni sitta å titta på Larsa när han kastar loss


Refr:
Hej då
Nu tar ni Traviatan hem

Hej då
Nu tar ni Traviatan hem

Hej då
Nu tar ni Traviatan hem

Hej då
Nu tar ni Traviatan hem

På Ivarsudde :

2008-07-19
11:51:11
Som vi alla vet så har jag ju varit på kollo med bröder och pojkvän, vi har gjort massa saker och haft det så jäkla kul med sill, pöms(iga) bananer och Kahbas xD Vi har skrattat lekt badat i 17 grader och bastat i vedeldad bastu. Ivarsudde har till och med skrivit en egen låt och både jag och Tais började gråta när vi hörde den , jag skriver den i nästa inlägg annars bli det här tusen kilometer långt :)

Jag har bott med 7 till tjejer i ett rum och har nästan aldrig fått sova haha, men det är ju kollo så det finns inget att klaga på ;) Vi har varit ute och sprungit haft disco och ätit finmiddag. Vi har spelat badminton haft pingisturnering och ja ni vet allt man gör på kollo! :D Haha jag fick tillochmed komma med i Nortelje tidning! :D (ganska fult att det stavas med e eftersom att det stavas med ä på riktigt : "Norrtälje" xD ) Men what ever ^^. Vi hade vattenbrist en dag och fick knappt tvätta händerna haha det var för jävligt ska ni veta x) Men det bästa att komma hem till det var Mamma, en vattentoalett, min egna säng och mammas mat. Mamma tog med kameran när hon hälsade på så det är mest bilder från disco jag har på datan ;D men här har ni några stycken iallafall. Orkar inge mer x)
Chansar

2008-07-18
23:15:06
Är inte det här riktigt bra för statusen? ;)
Tävla om en chans om att bli veckans blogg hos Rebecca här.

Hemma igen

2008-07-18
21:00:21
Hej vänner!
Jag är hemma och har haft det superkul orkar inte berätta om allt nu är såå satans trött ;) Men jag återkommer med text och bild antingen senare eller imorgon. Håll ut ett tag till, puss på er!


Kollo 7/7 - 18/7

2008-07-07
01:04:31
Det här är det sista jag skriver innan jag åker på kollo. Jag har varken mobil eller internet så jag har 12 dagar fri från allt och ska bara umgås :) Men ni får ha det så himla bra nu, puss på er alla!
Dagens låt

2008-07-06
21:05:56

Ord när man är arg.

2008-07-06
18:10:50
Jag har suttit och filosoferat nu och idag blev det just om mig. När jag är arg eller inte orkar då använder jag delvis orden i love you när jag pratar med min pojkvän. Och varför jag just använder dom orden är för att :
I USA (som orden är ifrån) där använder man i love you jämt och ständigt man säger det till grannarna till hundar som går förbi till korvgubben eller till sin chef precis som att man säger det till människan man älskar mest av allt. Dom orden är inte lika starka som betydelsen Jag älskar dig. Ibland finns det ju stunder man egentligen inte förtjänar ett "jag älskar dig" eller vill ge bort ett "jag älskar dig" för man är på dåligt humör. Och det här är just mina ord och mina tankar när jag vill bort från allt.
Har du något speciellt ord du använder vid sånna här tillfällen?

Allt är gratis?!

2008-07-06
15:34:35
Spana in SUPERGRATIS allt är fan gratis. Man kan få hem kondomer, presentkort, biobiljetter, x-box 360, PSP, I-pod, trisslotter, ja precis vad du vill. Är inte det värt att bli medlem då? Jag är medlem och jag får massa skojiga erbjudanden om gratistävlingar om resor?! Tänk tid att vinna 10 års semester, alltså bjuder dom på semestern i 10 år framåt.

BILLIGT ÄR BRA GRATIS ÄR BÄST ;D

Vinnare!

2008-07-06
15:13:01
Grattis Julia till ett sprillans nytt nagellack!


Hörlurar på Betties Galleria

2008-07-06
12:46:50
Kolla vad jag hittade när jag klicka mig in på BettiesGalleria. Fyfan va snyggt halsband! Det är verkligen en av mina favoriter, fan att jag inte har pengar till det bara :( Men what ever, det är mycket i världen man vill ha. Är du intresserad av halsbandet klicka på bilden så kommer du direkt till Betties Galleria.

Narnia prins Caspian

2008-07-06
01:37:54
Idag var vi på råsundabiograf och tittade på Narnia, har man sett ettan måste man se den här eftersom att tvåan är så mycket bättre. Jag rekomenderar faktiskt den filmen till er även fast den låter barnslig och det kändes inte alls som att man satt där i 2 & en halv timme. Och inte nog med att jag faktiskt tyckte att Caspian var så jäkla snygg x) Han anske ska vara utan det där långa håret förutom det såg han jäkla bra ut ;) Så dagen blev inte så dum som jag trodde iallafall. Men imorgon därimot då ska jag packa och tvätta allt innan måndag. Usch vad jag inte längtar tills imorgon Haha :D


har precis spelat lite the sims 2, snart dör mina gubbar och bara tonåringen blir kvar hahaha :D Nej inte riktigt så är det men nästan iallafall :) Ska kolla igenom bidragen till tävlingen imorgon också och utse vinnaren. Godnatt söttussar <3

Pangbilder ;D

2008-07-05
18:17:59

Kolla vad jag hittade! :D

2008-07-05
15:18:45Vill du ha fler besökare på din blogg?
Det tuffaste är att det fungerar också :)

Spana in den här skitbra sidan!!


Skum känsla?

2008-07-05
12:51:47
Jo när jag vaknade upp imorse av att min pojkvän ringde runt kvart över 12 så kände jag direkt ett skum känsla i mig. Asså jag ville varken gå upp eller ligga kvar eftersom att jag visste att den här dagen skulle bli så himla tråkig. Eftersom att ingen är hemma så gör ju inte dte saken bättre heller -.- Den här fina dagen kommer antagligen sluta med att jag sitter framför den här skiten och inte fan undra på att jag inte blir brun USCH!

Hoppas på att den här dagen kommer bli bättre annars har jag ingen aning om hur dåligt jag mår till kvällen. Det är ju så att jag blir otroligt deprimerad av att sitta inne hela dagarna jag måste vara ute men jag har ingen lust att gå ut själv, någon som vill gå ut med mig ? ^^ HAHA :D

Godnatt

2008-07-05
04:09:06
Nu är det dags för mig att gå och lägga mig.
Passar riktigt bra nu när solen är uppe -.-
Nej jag måste skärpa mig nu ^^

Godnatt söttussar <3

Vinn nagellack hos mig!

2008-07-05
01:09:54

Sista chansen att vara med idag så klicka på bilden och var med och tävla om ett stilrent nagellack! :D

Winnerbäck <3

2008-07-04
18:55:52
Sitter och drogar Lars Winnerbäck låtar just nu, hans texter är liksom oförståliga men ändå sånna man vet precis vad de handlar om. Jag älskar sånna texter och Lars Winnerbäck är en snubbe Pappa spelade rätt ofta på cd spelaren här hemma så Winnerbäck har liksom alltid funnits med i mitt liv också iallafall i öronen :D Hans musik är lugn och superbra, börja lyssna på honom ffs! :D
Annars då vad tycker ni om honom?


Favorit

2008-07-04
18:14:23
Just nu på Betties Galleria kan du få 2 bamboo örhängen
för endast 169 :- och dom bjuder på frakten! Spana in idag ;)

Klicka på bilden för mer info :D

Fredag

2008-07-04
15:07:27
Jag vaknade för inte så länge sen och idag blir det stan med Camilla på kvällen :) Och där ska vi bara luffa runt och mysa :) Jag älskar gamla stan på kvällarna det blir liksom så mysigt i dom där smala gränderna. :)

Som ni ser så har jag fixat och trixat den här morgonen med en ny header blev mer nöjd med den här ^^
Jag har ingenting speciellt att skriva just nu, kanske kommer med något nytt senare för nu ska jag nog spela sims ochäta frukost. Puss på alla! :D

Dagens låt

2008-07-04
03:03:10
Det blir dagens låt för hela fredagen :D
Michael Andrews and Gary Jules - Mad World4 dagar kvar

2008-07-03
16:01:29
sen är vi iväg tiiiidigt på morgonen för att åka till ivars. Jag längtar faktiskt dit det är inge kul att vara hemma eftersom att man aldrig gör något utan bara sitter och stirrar framför datorn. men på kvällen blir det utgång och inte fan blir man brun på det :) Så ivars jag längtar opch på måååndag kommer jag :D


(här är världens sötaste Alex & nån liten annan unge på kollo)

Jag trodde aldrig

2008-07-03
03:59:50
att jag skulle bli kopierad. Även fast det inte är hela stilmallen så är det ändå en del av den och fyfan vad det stör mig, tänker inte nämna några namn här men jag tror att folk vet vad dom sysslar med och borde ta åt sig -.-Sitter med Alex dator i knät ska egentligen sova nu men han sitter vid min dator och spelar så jag tänkte att jag kunde skirva av lite känslor här hos mig själv för jag antar att ingen sitter uppe nu för att läsa allt trams jag skriver. jag borde sova för länge sen med tanke på hur otroligt trött jag var när jag var ute med Cami som kom hem från Rhodos idag! Och vet ni vad? Den pärlan kom hem med massa fräknar och till mig hade hon med sig ett armband och en navelpiercing med supermanmärke på. Men jag är nickelallergiker så jag kan inte låta den sitta i i mer än en dag. Men jag ska testa den efter sommaren det lovar jag :D eftersom att min inte är helt läkt än det har gått 4 månader nu sen jag tog den och läketiden är 3-9. Så för mig är det bara att vänta :) men tack Cami! <3

Nu är det nog dags för mig att sova lite så godnatt männsikor! :D

Dagens låt

2008-07-02
18:26:24
Bryan Adams - Summer of 69


Bamboo

2008-07-02
14:00:54
Det är såhär att jag var med i en tävling om ett par bamboo örhängen från
Betties Galleria för några dagar sen på en blogg och man skulle skriva om sin perfekta dag, nu är jag en av de 3 finalisterna och jag skulle uppskatta om ni
röstade på mig :)

Sugen på 10 par jeans?

2008-07-01
16:23:38
Jag är med och tävlar om 10 par jeans, va det du också!
Allt man behöver göra är att Registrera sig på Market2Member
Lycka till folket! :D

Favorit

2008-07-01
15:46:06
Jag satt och kikade inne på Intimprylar som bloggen nu sammarbetar med. Och jag blev verkligen besatt av den här korta klänningen, men jag tänker mig mer ett par shorts över så det blir som en lång tröja istället. Jag blev verkligen kär i den, men den kostar 349 kronor så keep dreaming Saga eftersom att jag är sämst på att behålla pengar :)

Tonight

2008-07-01
02:53:50
Hej alla nattmänniskor!

Idag har det varit mycket på gång, vi har varit i kungens kurva och fixat lite stuffs till kollo och sådär jag har fått nya skor också :) Dom är gula och verkligen skitsöta haha xD Jag ska våga bära gula skor och jag ska göra det med stolthet :DHar precis sett "The Ruins" ni vet den som går på bio, jag rekomenderar verkligen den till er, den är ganska skum men ändå så var det något man inte kunde slita sig ifrån. Den var inte såndär film så man typ kissar ner sig i vissa stunder utan man kanske hoppade till någon gång men sen skrattade man bara... (usch vad jag är hemsk det är ingen skrattfilm överhuvudtaget). Men jaja, jag är ju som jag är jag skrattar åt allt som är äckligt just like mami :)<3

Nu är det dags för mig att spela lite sims, jag är insatt i det spelet och det är hur kul som helst!
Puss på er <3

RSS 2.0