111222

2011-12-22
01:05:22
Jag ger upp det här igen, tumblr är det som gäller för mig nu.
Förlåt folket! :) saand.tumblr.com

111213

2011-12-13
00:39:01
Jag glömmer ibland bort att jag har en blogg, men det är mycket som händer nu. Gipset är ju borta och jag fick börja arbeta igen i lördags. Så nu har jag jobbat och planerat jobb lördag-onsdag. Sen får vi se vart veckan leder mig inom arbetslivet.

Bästis lämnade nyss mig ensam här i sängen framför datorn, vi har uppdaterat oss om varandras liv och kollat lite teknikvideos och bara tagit det lugnt. Slutade vid 21 idag så är rätt så seg. Ska snart lägga mig och försöka sova, imorgon är det jobb 9.45-14. Skönt att det är ett sånt kort pass, dessutom jobbar lilla grisen<3 det ska bli kuul, har saknat henne så!! Jaja, nu blir det lite datormys innan läggdags, puss på er!


Drunk on love.

2011-12-04
23:23:39
Nothing can sober me up.

Vi kör en dagens

2011-12-03
14:59:42
DAGENS VILL HA: En grym outfit för ikväll.
DAGENS KLÄDSEL:  Onepiece än så länge.
DAGENS SMINK: Gårdagens smink utkletat, fint!
DAGENS FRISYR: Slarvig knut.
DAGENS HÄNDELSE: Bästis födelsedag!!
DAGENS LÅT: Titanium - David Guetta/Sia
DAGENS PLANER: Städa, fixa mig, fira födelsedag.
DAGENS SAKNAD: Jag saknar ett par snygga skor för ikväll...
DAGENS DUMMASTE: Knäcken som stelnade så fort att hälften blev fula, haha!
DAGENS SJUKA: Gipsad arm tror jag?
DAGENS DROG: Musik.
DAGENS ROLIGASTE: Födelsedagsfirande!
DAGENS FAVORIT: Camilla, älskade bästis!
DAGENS KÖP: Vispgrädde
DAGENS GODIS: Knäck
DAGENS HUMÖR: TAGGAD!!

111203

2011-12-03
14:50:06
Idag är ingen vanlig dag för idag är det bästis födelsedag, hurra! hurra! hurra!

Detta ska självklart firas! Ikväll blir det middag hos henne och sedan kör vi vidare mot Ted där vi förar gärnet (hoppas på en Fifamatch!) och efter det drar vi ut och dansar samt har det riktigt kul. Jag tror att det kommer att bli en fantastisk kväll, med fantastiska människor! I födelsedagspresent av mig fick fröken en mycket fin klocka, dock var det två månader sen hon fick den men hon valde och var lycklig, bra tjej.

Jag vaknade runt 12 idag och gick direkt upp och gjorde knäck, det var ett projekt i sig och det var absolut inte det roligaste jag gjort så det behöver vi ju inte göra om, hehe. Igår firade vi fröken Sanna från kunskap med en middag på Tacobar, Glasspaus på BK och sedan drog dom vidare och dansade gärnet på Entourage medan jag åkte hemåt. Skönt med en liten vilokväll trots fredag, fick i alla fall träffa lite folk och ha kul en liten stund. Efter det kollade jag bara lägenheter på hemnet, fanns dock ingen som riktigt var det jag ville ha så det blir att leta vidare.

Nu ska jag kirra en spotifylista på ca 30 minuter med musik jag lyssnar på just nu. När det är klart har jag bestämt mig för att städa konstant i 30 minuter och efter det kanske jag drar en sväng till Liljeholmens galleria för att kolla runt. Sedan bär det av mot bästis där vi ska fixa till oss och bli snygga för ikväll, hihi ha en fantastisk natt!


111201

2011-12-01
22:35:11
Hallu folket!

Jag har varit uppe sen halv sex imorse, på det har jag bara sovit fyra timmar. Hållt igång hela dagen så jag har liksom inte hunnit bli trött ännu. Varför jag var uppe så tidigt? Jo jag hjälpte till på min systers jobb, med att sitta i receptionen under viktiga föreläsningar och seminarium inom medicinsk forskning. Jag har prickat av gäster, delat ut mappar samt informerat deltagarna. Duktig tjej!

Trots det gick den mesta tiden åt att äta kakor, lyssna på dibetesföreläsningar samt facebook. Vilket liv man har ibland alltså, men jag ogillar att vara sjukskriven! Blää, vill tillbaka till arbetet, att liksom ha något att göra under dagarna och så men jag ser till att få ut något av dom lediga dagarna i alla fall. Nu har jag exempelvis börjat med julstädning i rummet - lite sent jag vet men jag ska sätta upp julpyntet i fönstret och bara göra det allmänt mysigt i rummet så att jag faktiskt kan vara här inne utan att må dåligt, haha!

Jag måste också komma på vad jag önskar mig i julklapp. Men jag ska fortsätta med städningen här nu, har en jäkla massa kläder att skänka bort till behövande människor i Litauen. Det är så fint när människor tar på sig ett uppdrag att hjälpa andra helt frivilligt. Jag tänker bidra med mitt och hoppas att dom blir lyckliga!

Nu ropar städningen, tack för mig!

RSS 2.0