130428

2013-04-28
23:43:55
Trött på allt kaos som ständigt befinner sig i min omgivning. Känns som om jag fastnat i en återvändsgränd, det finns dock en möjlighet att jag hittar en liten stig som tar mig framåt trots allt. Återstår att se imorgon. Det handlar om val i livet och vägar att välja. Har ovanligt nog känslan av att jag måste vända om och starta om på ruta ett.

Det är tur att det finns så många saker som bryter av allt deppigt i mitt liv just nu. Som att bara hänga, snacka om allt och inget och bara vara. Ni vet, jag uppskattar verkligen samtal. Att lyssna på någon som pratar, någon som har drömmar i i livet och verkligen vill köra på och leva sitt liv efter dom drömmarna. Älskar när någon berättar saker för mig, allting blir film i mitt huvud. Jag har fått mitt hängbehov tillfredsställt denna vecka. Imorgon är det måndag och ny vecka, vilket betyder nya tag och en jävla massa jobb. Men enligt mina framtidsplaner krävs pengar så vad ska man göra. Men tack alla underbara människor för veckans häng, uppskattat!

Jag borde göra mig iordning för att sova, jobb imorgon, sen möte och tillslut en lägenhetsvisning. Så det gäller att packa väskan full innan jag somnar så att jag slipper åka hem imellan alla dessa trevligheter. Tack för mig, natti!
 

130426

2013-04-26
05:13:24
Klockan är strax över fem på morgonen. Egentligen skulle jag vara uppe och göra mig iordning för jobbet. Men är så fruktansvärt förkyld. Det är otoligt irriterande, jag har ju precis blivit frisk liksom? Jag hatar att ligga hemma och vara sjuk, då hade jag ju hellre jobbat. Jag har varit vaken sen 4, kan inte somna om. Öron värker, hostat så mycket att jag har ont i revbenen. Har tagit alvedon och hoppas på att jag kan somna om igen. Min man ska snart upp, han ska jobba. Är faktiskt lite avis. aja ska se om jag kan somna om. Ciao!

.

2013-04-22
17:53:19
Farligt ensam.

.

2013-04-15
21:08:26
Ibland förundras jag av mänskligheten, vårat sätt att tänka och agera i alla möjliga situationer. Hur vi gärna hjälper folk upp igen och hur vi lika gärna bara går förbi eller ställer oss och stirrar. Allt det gör vi medvetet. Jag är inte ensam här, men i många stunder känns det verkligen som om alla är emot varandra. Jag har hamnat i en period där jag helst av allt vill bli lämnad ifred med mina tankar. Jag bara stirrar ut i luften, som om jag söker svar på alla mina frågor. Försvinner iväg tillsammans med alla tankar. Tillsammans med mardrömmarna som dagligen förföljer mig efter nattens usla sömn. Det här är ingen bra period, allt blir bara fel. Ska fortsätta söka efter svar på mina frågor. Men jag vet att jag inte vill ha svaren. Jag tackar för ikväll, tankarna söker mig. Vi hörs när vi hörs.

130414

2013-04-14
19:28:00
Hej!

Har haft systeryster och finaste systerdotter här hemma idag, vi har ätit fruktsallad och haft disco i vardagsrummet, sen spelade vi finns i sjön. Det var en mycket trevlig dag. Det enda dåliga med idag är att min pojkvän är mästerfuskaren i finns i sjön, han kollade på mina kort och fick hur många par som helst...

Just nu sitter vi och spelar bingolotto, vi har precis ätit thai och är mätta och glada. Eller i alla fall jag, N såg att Djurgården ligger under med 4-0 mot Häcken så han blev lite missnöjd. Imorgon är det jobb mellan 06 och 15 och sen hem och tvätta, inte lika skön dag som idag men den duger, haha!

Mitt i detta inlägg var det dags för 2:ans bingo på bingolotto. Jag var ett nummer ifrån att välja vinsten 15000 kr. Blir så arg när det händer haha! Nu ska jag fortsätta mitt pensionärsliv här hemma. Pusshej!

.

2013-04-13
16:10:57
Försöker intala mig själv att allt kommer att lösa sig. Just nu är det mörkt. Så jävla besviken. Vet inte vart jag ska ta vägen, känner mig så jäkla ensam. Vart är jag påväg?

.

2013-04-11
17:58:58
Känner mig ensam i denna stora värld, hittar ingenstans att söka skydd. Kaoset i mitt huvud är fortfarande kvar, känns som jag har en tung sten i bröstet. Allt jag vill veta är varför? Varför? Varför? Varför? Det är bara så jäkla meningslöst, alltihop. Önskar att någon förstod....

.

2013-04-06
05:07:05
Det är kaos i mitt huvud. Kan jag inte bara ge upp? Orkar inget mer. Irriterad och besviken. Bortkastad tid. Hoppas livet vänder nu, skulle vara så trevligt...

RSS 2.0