130319

2013-03-19
13:18:36
Det var extremt länge sen jag var såhär sjuk. Har inte haft feber sen jag var liten men i lördags slog det till, låg däckad i två dagar och sen var jag på benen igen. Problemet är dock min hosta och att jag inte har någon röst, otroligt störande. Vill inte sitta hemma och göra ingenting, vill jobba. Speciellt nu på nya frukosten och allt. Så sur över att sitta hemma.

Tröstar mig själv med piggelin och cola, inte för att det hjälper men i alla fall... Spanar in Beauceroner också och Silogårdens hemsida. Det blir två kullar i år trots allt, undra när min vovve kommer. Så sugen på hund, fast ska jag vara ärlig så är det skönt att jag inte har hund just idag, just nu. Snöstorm ute, vad hände med våren egentligen? Jaja, snart fyller jag år och då ska det minsann inte ligga någon snö på marken. Det bestämmer jag.

Vill att Nickepicke tar med mat hem till mig, har bara soppa här hemma och är trött på det nu. Vill ha något som är mera matigt haha. Det löser sig, nu ska jag läsa om valpar. Ciao!

130303

2013-03-03
09:15:22
Jag fattar inte hur storbloggarna orkar blogga minst 3 gånger per dag, haha! Jag har ingen tid för det? Jag har i allafall precis vaknat, det blåser så mycket utanför att jag tror att trädet ska falla in i fönstret och mosa mig. Idag blir det kalas för mina fina systerdöttrar, vi har valt att köpa lite pysselsaker från Panduro.

Annars då? Jo jag mår bra och livet rullar på, vi har redan bott här i en månad och det känns fortfarande inte som att jag har flyttat hemifrån på riktigt. Det är fortfarande kaos i lägenheter, flyttkartonger överallt, men det känns inte värt att packa upp i och med att vi flyttar i sommar igen. Så jag har packat upp det som är viktigt, resten får ligga kvar och vänta på den nya lägenheten.

Nu tänkte jag ta ett bad och lägga en ansiktsmask så att jag blir fin och fräsch, hihi. Hare bra så hörs vi när vi hörs!

RSS 2.0