Happy ending.

2013-05-29
16:19:54
Two o'clock in the morning
Something's on my mind
Can't get no rest
Keep walking around

If I pretend that nothing
Ever went wrong
I can get to my sleep
I can think that we just carried on

130525

2013-05-25
12:16:38
Godmorgon!

Startade dagen idag med en nougatmilkshake och gissa om den var god? Skulle kunna göra ännu mer bara för smakens skull, yummie!! Sitter framför tvn och glor masterchef australia och njuter av ledigheten. Har precis kommit ut ur duschen och ska snart börja klä på mig och göra mig iodrning för lite äventyr.

Har även krigat med killens skrivare och jag vann tillslut, fick mina papper utskrivna och inskannade + ivägskickade så nu är det bara att vänta på svar. Viktiga papper inför sommarens äventyr. Och det börjar bli dags för sommarens första och största äventyr. Den 10 juni bär det av och då på kärt återseende lagom till midsommar. Och det kommer att bli en riktig toppensommar!

Nu ska jag kika runt på hemsidor och skicka iväg lite mail här och där. Det är dagens planer i allafall. Hoppas ni njuter av solen och ledigheten idag ni som inte jobbar. Ciao!

otankar.

2013-05-25
08:57:18
Jag vet att du vet att jag vet. Är det inte så? Snälla, bevisa motsatsen och få mig på andra tankar. Visa mig att jag inte krigar själv. Bevisa att jag bara krigar mot mina egna tankar. Och är det inte så? Snälla sluta för jag klarar inte mer...

130525

2013-05-25
00:05:14
Precis kommit hem, har varit ute på fika med bästis. Snackat ikapp oss om livet och andra trevligheter. Uppskattar verkligen att jag har ensån fantastisk vän som jag kan vända mig till oavsett vad. En sån fin människa som är sämst på att svara i telefon och på sms men ändå alltid finns där. Älskar min fina bästa vän.

Polishelikoptern cirkulerar här i söderort, blåljus här och där och poliserna har så mycket skydd att dom är stora som hus. Kan vara omöjligt att röra sig smidigt och snabbt då det behövs med så mycket skydd, men det är då man nog prioriterar sitt liv. Men seriöst nu, det är obehalgligt. Håller mig uppdaterad via pressen. Som för övrigt uppmanar kidsen till att bränna bilar och ta grymma bilder för att locka mer läsare. Skärpning! Agera proffisionellt i dessa lägen. Och till alla föräldrar där ute, håll ungdomarna inne så slipper vi alla drabbas av dessa oroligheter. Skäms på er allihop!

Har en ledig helg denna helg, löningshelg och djurgården spelar cupfinal. Jag ska inte bry mig det minsta om någonting utav det. Har ingenting direkt planerat utom lite trevligheter imorgonkväll. Vet inte hur mycket jag orkar med i och med att jag känner mig helt slut i hela kroppen. Snart dags att krypa ner i sängen. Är inte riktigt redo ännu, men alldeles strax så. Hoppas ni sover gott i era sängar allihop. Pusshej!

.

2013-05-24
16:47:34
Jag vet inte vad jag ska säga, det är inte tillräckligt. Jag försöker, men det går inte. Drabbas av ångest nästan varje dag på grund av allt detta. Borde inte vara själv, det blir verkligen inte bättre av det. Men ibland måste jag, för jag vill. Även fast jag vet att jag inte klarar av det. Shit alltså.

Sitter och läser aftonbladet och kollar bildextra från nattens bränder. En taxibil brann upp inatt, på min gata, här där jag bor. Det är så farligt nära nu, det är obehagligt. Jag är glad att jag sov när detta hände, det känns inte tryggt för fem öre. Men var kan man egentligen känna sig trygg? Hela älvsjö är ju vandaliserat också. Jag förstår verkligen inte varför detta händer. Absolut, vill man förstöra hela Stockholm, gör det men det vore ju faktiskt rätt logiskt om det fanns en anledning till varför man gjorde det, vad vill dessa ungdomar egentligen få ut av det hela? Det är ingen som ställt sig upp och meddelat varför dessa saker sker? Vad som krävs för att det ska bli ett stopp. Man liksom... bara.... jävlas med alla? Lägg ner nu.

Blir så irriterad. Folk är ju seriöst idioter. Tacksam för att man vuxit upp och fått lite vett i skallen. 

.

2013-05-23
23:18:50
Jag vet inte ens vart jag ska börja. Jag blir så jäkla less på allting. Kan jag inte bara ge upp snart? Fan.

.

2013-05-21
16:49:49
Om jag bara kunde få en chans att förstå hade jag tagit den. Jag önskar att jag hade modet till att ställa alla frågor jag har inom mig. Känner mig feg och på något sätt bortglömd. Men jag håller huvudet högt, blicken framåt och fortsätter genom livet "ovetandes" och ensam.

Eurovision.

2013-05-18
23:25:15
Eurovision på tv, här hemma har vi ätit fruktsallad och vaniljkvarg. Jag har ingen direkt favorit ikväll, alla är rätt kassa. Danmark är väl helt ok ändå. Nu får vi se hur det går för vår Robin med You. Spännande, röstningen är avslutad.

Största drömmen.

2013-05-18
13:35:44
Drömde om min blivande pojke inatt, shit vad jag vaknade lycklig.

Otankar.

2013-05-18
13:22:14
Jag har vetat om det så länge, men aldrig riktigt brytt mig. Det har aldrig haft någon betydelse, men det kanske det borde haft. Kanske skulle engagerat mig mer och på så sätt kommit längre fram. Nu sitter jag här helt maktlös, vet egentligen inte vart jag ska ta vägen. Vill bara skrika ut allting, men är alldeles för rädd. Ingenting är så enkelt som förut längre. Men jag önskar att det var det, att vi hade samma kontakt och delade samma glädje. Känns som att allt detta underbara försvann för länge sen. Det gör mig osäker och ledsen.

130517

2013-05-17
23:33:52
Krigat mig igenom dagen med illamående från helvetet. Jag har lyckats överleva och kunde ta igen nattens missade sömn efter ett varmt och skönt bad. Sov middag i två timmar. Skönt. Jag är på banan igen, lite halvt. Nu undrar ni säkert om jag menar banan eller banan. Haha tänk på den ni.
 
Jag sitter hemma i hagis, i soffan, jätte törstig. Förstår inte hur jag kan vara såhär törstig hela tiden. Vätskebrist? Sugen på sötsaker idk. Ska nog knäcka en ramlösa och njuta av livet. Woop woop. Bredvid mig har jag min man, han sitter och skriver i min kompisbok, jag har tvingat honom. Stackarn, det är hur mycket som helst att fylla i ju. Älskar min kompisbok, man får reda på så mycket om folk. Nicke har redan skrivit en gång innan, typ när han var helt nyförälskad. Så nu, ett år senare, när han bott med mig sen februari ska jag se om det är någon skillnad på det han har skrivit. Jag har förbjudit honom att kolla på det han skrivit tidigare. Mycket elak tjej. Ja.

Vad händer i helgen gott folk? Inte mycket svarar jag. 3årskalas och pensionärsliv är planerat och det är det hela. Sugen på att hitta på något men tror verkligen inte att jag har orken till det. Vi får se. Hör sängen ropa, men ramlösan skriker nog ändå högst. Vi hörs när vi hörs.

Otankar.

2013-05-16
17:19:36
Jag blir äcklad, riktigt jävla äcklad. Vad fan gör jag här? Vad har jag gett mig in på? Hur ska jag ta mig ur det här? Vill jag? Vill jag inte? Behöver jag?

Jag är i återvändsgränden, finns fan ingen väg ut ur det här annat än att vända om och starta om på nytt. Allt kunde varit så mycket finare, så mycket bättre. Jag skulle lyssnat, inte bara gjort. Helvetesfan.

Jag undrar om jag någonsin kommer att få se, om jag kommer att få veta. Eller om det kommer att vara en hemlighet för alltid? Det återstår att se hur mycket av det som finns kvar. Vem vet, jag kanske ändrar mig?

130516

2013-05-16
09:53:02
Glädjen höll inte länge, idag är jag på botten igen. Jag känner mig riktigt jävla ensam, men jag kan ta mig igenom det här själv, jag vill inte ha någon hjälp. Har inte lärt mig att uppskatta den på rätt sätt. Vill rymma från verkligheten, inte komma tillbaka. Jag behöver det inte.

Det får bli efter jobbet. Tagga cso. Hejdå.

130514

2013-05-14
22:41:28
Vill bara säga att just nu mår jag riktigt jävla bra och hoppas att det håller i sig tills imorgon. Önskar er godnatt och fina drömmar. Puss!!

130513

2013-05-13
20:55:16
Gick med vinst igår på bilingon, 800 kr rikare. Jobbade 6-11 idag och drog vidare till en lägenhetsvisning i Nacka. Shit vilka fina lägenheter, vill ha! Annars då? Däckade typ direkt när jag kom hem och sov i två timmar, efter det drog vi en middag och nu hänger vi i soffan framför simpsons. Känner mig riktigt omotiverad till precis allting idag, orkar inte ens hämta juicen i kylen och då är det illa.

Resten av veckan består av jobb och i helgen är vi bjudna på barnkalas, det är Niclas brorsdotter som fyller hela tre år. Spännande! Vi har en bra present i tankarna och sånt är ju alltid kul. Det är typ så veckan ser ut, inte så händelserik. Men pengar rullar väl in som dom ska i guess.

Snart bär det av... taggad till tusen!

Nu ska jag kolla med mamsen om ikväll, sen gå och lägga mig rätt tidigt.
Puss och godnatt!

Mardrömmar och ilska.

2013-05-13
16:11:55
Ännu en gång vaknar jag upp av helt sinnessjuka drömmar. Jag vet inte om det har med att jag sover på mage att göra. Vill just nu bara kasta iväg allt jag äger och har och bara grina. Det här är så långt ifrån enkelt det bara kan bli, vem har jag? Ingen.

130512

2013-05-12
13:26:47
- Muffins klara
- Tvätt halvklar
- Disk halvklar

Nu pallar jag inte mer, haha! Det här är seriöst det tråkigaste jag vet. Längtar så in i norden tills klockan ska ticka på och bli runt 16. Kommer nog inte orka städa mer idag om jag ska vara ärlig mot mig själv. Får nästan ångest av att sitta inne när det är över 20 grader ute. Men å andra sidan, vad ska jag göra ute? Kör sista maskinerna nere i tvättstugan nu. Kommer vara så nöjd när det är klart.

Lyssnar på musik jag lyssnade på för flera år sen, det är ganska kul. Det finns så många låtar som påminner så mycket om högstadietiden, mellanstadietiden och till och med lågstadiet. Så kul att tänka tillbaka. Sitter och gäspar som en galning är i soffan, ska kolla vad som är på tv och bara ta det lugnt nu medan tvätten sköter sig själv där nere i 30 min till. Vi hörs när vi hörs!

Myspys.

2013-05-11
21:06:53
Jag är lyckligt lottad som kan få se solnedgången varje dag från balkongen. Vi satt precis, tätt intill varandra. Han och jag, tysta och bara tittade på när solen vandrade. Det var mysigt, nu känner jag mig redo för sommar och ännu mer mys.

130511

2013-05-11
10:53:41
Det är dags för en ny start, jag måste skärpa till mig. Sluta ge upp hela tiden och bara köra på. Nu har jag ett mål och jag ska inte sabba det här nu. Jag ska bli en lyckligare människa och nu får ingenting komma ivägen och hindra mig. Jag ska inte påverkas av alla andra, köra mitt race och inte ge upp.

Idag är det lördag, jag ska jobba mellan 13 och 17. Förutom det har jag ingenting planerat direkt. Kanske blir en kvällspromenad eller något. Så himla härligt nu när våren äntligen är här, som vi längtat! Den kom sjukt sent i år jämfört med förra året. Igår hade vi fredagsmys hemma med american funniest homevideos och vindruvor. Det blev en tidig kväll då jag tror att vi båda däckade innan klockan ens blivit 10. Imorse vaknade jag vid 8 och var rejält utvilad, mycket skönt och mycket välbehövt! Ledig imorgon, det ska tvättas och städas och som belöning för detta slit blir det muffinsbak och bilbingo. Det är tamigtusan tecken på sommar. 
 
För övrigt så kommer denna sommar bli helt fantastisk. Jag kommer inte ha någon semester och kommer jobba med barn och ungdomar hela sommaren. Livet är bra härligt ibland! Så himla nöjd över mina beslut.

Nu tackar jag för mig och ska göra mig iordning för jobb och en ledig helg. Tack och hej!

130509

2013-05-09
00:25:22
Så här är det. Jag vill inte. Jag kan inte. Jag orkar inte. Någon måste hjälpa mig från mina tankar och min ångest. Det är ett rent jävla helvete och man känner sig som den enda människan på jorden. Tack och hej.


Jag har äntligen fått ihop cykeln, köpt ett bra cykellås och pumpat däcken. Imorgon kör vi premiärcykling till jobbet om jag orkar ta mig upp i tid. Har svårt att sova, vill inte gå in i mörkret och lägga mig ner för att blunda. Kan inte riktigt slappna av ännu. Jag vet precis vad felet är, men har liksom ingen ork till att ordna till det.

Från och med nu ska jag bli en snäll människa. Det är allt jag kan göra, jag ska ge fan i resten och engagera mig i sånt jag gillar och uppskattar. Sådant jag vinner på. Men just nu är det inte lätt. Jag kämpar, jag lovar.

.

2013-05-08
19:46:00
Det här fungerar inte längre. Skärpning!

RSS 2.0