140729

2014-07-29
01:28:58
Kolsvart uppe i Blockis, tankarna är på annat håll. Jag har haft bästis här hela dagen och det har varit helt underbart. Vi har solat och badat. Tjejen har fått uppleva ett äkta blockishäng. Hon verkar nöjd med dagen, jag är supernöjd.

Efter en bastu med grabbarna krossade jag kollegorna i perudo nu ikväll, med hästlängder ;) sedan prankade vi Lotta som har kök imorgon. Får se vad det blir till frukost, haha!

Försöker liksom krypa bakom denna kollofasad och gömma mig här, tro att allt är ok. Men det är inte okej, ingenting är okej. Känner mig så ensam, ville liksom också vara där. Jag ville vara där. Jag ville uppleva det med egna ögon. Ta hand om, stryka över och säga att allt skulle bli okej. Försent nu, kan inte göra någonting. Sitter här med ett leende på läpparna och njuter av tillvaron. Kollofasad. Helt jävla sjukt egentligen.

140726

2014-07-26
10:50:00
Sitter i skogen ute vid Ivarsudde, utklädd till papegoja. Väntar på att barnen ska anlända, solen skiner och livet är bara så himla bra just nu. Hejdå Stockholm!

Lycka.

2014-07-25
02:10:57
Väskan är äntligen packad, dags att sova ett par timmar och sen blir det Ivars för hela slanten. Jag är en grymt taggad tjej med 48 fjärilar i magen.

2 veckor, på världens bästa ställe. Med några av de mest underbara människorna i hela världen. Tillsammans med 45 kidz kommer vi att rocka denna period. Årets höjdpunkt. Shit vad glad man kan vara!

140724

2014-07-24
04:05:29
Ikväll är jag svag, förvirrad och helt jävla maktlös. Jag känner ånger och vill inget annat än att fly. Det här är inte bra för mig, det vet jag. Samtidigt så fortsätter jag plåga mig själv, så jävla idiotiskt så att det finns inte. Jag låter mig själv bli nedtryckt och trampad på. Att värdesätta sig själv i en högre och finare tron är kanske viktigt nu, jag menar... jag har ju alltid varit där? Jag vet inte, jag väljer att ignorera alltihop. Det har fungerat bra hittils, förlorar inte mycket alls på det och mår för tillfället mycket bra och det ska jag göra ett tag till.

140721

2014-07-21
23:53:48
Idag har jag fått;
● en stukad fot så jag inte kan gå
● glass
● stadsmys med min fina
● ångest för att klockan ringer 04.15

Min hund märker inte att jag har ont, han vill busa som vanligt. Jag ger blanka fan i att jag har ont och väljer att gå från Mariatorget till Gamla stan för att sedan ta tunnelbana därifrån till Tcentralen. Ingen bra idé praktiskt, men det var sjukt härligt ändå.

Imorgon är det omskyltning på jobbet, jag börjar 6.30, kan inte köra bil så det blir kommunalt, bussen går 5.30, jag känner mig så lyckligt lottad.

Godnatt hörrni!

140721

2014-07-21
01:24:20
Min lilla prins har varit på utställning idag, har en mycket trött kille här hemma.
Jag har dock jobbat så han fick skjuts bort till Askersund. Han skötte sig alldeles utmärkt
där borta och gjorde riktigt bra ifrån sig. Lyckades ta med sig ett CK hem. Nöjd matte? Skoja inte!!

Efter jobbet blev det chill vid långsjön nån timme, sedan direkt hem och fortsätta chillandet. Ska väl strax
gå och lägga mig, men ingen kris på det. Har helt fantastiska kollegor på jobbet så imorgon har jag vilodag
och den ska spenderas med hund på förmiddagen och med min fina på kvällen. Längtar så enoooormt!
Sen blir det hem och sova för arbetsveckan drar igång klockan 06.30 på tisdag. Det är omskyltning på schemat. Tacka fan för att jag är grym på det så det kommer bli en skön dag. Slutar dessutom tidigare än tidigt och ska därefter hem och typ... tvätta och fixa inför KOLLOOOOO!!! Som jag har längtat efter kollo!!!!

Jajjjaaa, mår bra iallafall. Nu blir det sista prommisen med vovve och sen ska vi däcka i min säng.
Puss och godnatt alla.
MVH. Supergladtjejsomtyckerattlivetlekergaaaleeetatm.

Det är över nu.

2014-07-20
13:47:14
Jag kommer att förlora något av det absolut viktigaste i mitt liv. Jag vet exakt hur och varför. Det ansvaret ligger inte bara på mig. Blir så förbannad, så ledsen. Men vad ska man göra? Livet går väl vidare oavsett. Men fan.

Fan.

2014-07-18
00:41:28
Naiv. Lättlurad. Idiot.
Vad hände? Jag fattar ingenting.

You are my reason why.

2014-07-17
22:39:46
 

Rick Genest.

2014-07-17
22:01:12
 

Vill aldrig mera se dig.

2014-07-17
13:52:00
Ditt jävla äckel. Kom ut ur din jävla fantasivärld. Du gör mig riktigt förbannad. Ja, jag vet. För du berättade, sån jävla nolla. Jag ångrar dig mest av allt i hela mitt liv. Äckeläckeläckel.

Förväntansfull.

2014-07-16
22:43:22
En vecka och två dagar kvar, sen är jag fan i himmelriket. Har längtat efter denna dag i ett år nu.

Välkomnar ljuset.

2014-07-16
21:08:07
Jag sitter och drömmer, drömmer om hoppet.
Jag drömmer att jag hoppar och det känns i hela kroppen,
En kamp mellan mig, mig och mig och livet.
Direkt när jag mår dåligt får jag nya mediciner.
Jag älskar dig, jag hatar dig, jag saknar dig, jag glömmer dig.
Jag älskar att hata dig och jag saknar att glömma dig.
Jag fattar inte varför, jag fattar inte nu.
Jag hade ju en livsglöd men den har brunnit ut.

otankar.

2014-07-16
12:41:51
Det finns mycket i livet att ångra och igår slog det till. Jag ångrar verkligen vissa beslut något enormt mycket, jag hade mått så mycket bättre utan. Jag tänker tillbaka och finner liksom ingen lycka eller glädje i det längre. Jag vill backa tillbaka tiden och må extremt mycket bättre. Vad som behövs nu är ännu en stadig fylla, helt seriöst.

Nattfilosofi.

2014-07-13
02:05:38
Känslomässigt så är mitt liv en berg-och-dalbana. Jag vet inte vad som kommer att hända, jag vet inte vad jag vill och jag orkar inte ens lägga ner energi på det. Jag vill bara vara och egentligen ingenting mer bara för att det är rätt bekvämt. Jag har droppat mycket negativ stress på vägen och det är något som har gjort mig till en mycket gladare människa. Jag känner mig inte redo, men samtidigt så är jag så jävla redo det bara går att bli.

Jag har jobbat en vecka av fem nu, det kommer att bli en tuff period för mig och jag kommer förmodligen inte att vara den som faktiskt tar initiativ till att höra av sig och göra saker. Jag har mycket i huvudet och lite skola att komplettera på det. Jag känner sån jävla ångest för att det känns som att jag kommer att tappa greppet lite smått med risk för att förstöra ett och annat och jag orkar verkligen inte ta tag i såna situationer nu. Det får vänta tills jag byggt upp mig själv igen.

Jag längtar så otroligt mycket till kollo just nu, kollar bilder på facebook och ser hur alla har det så sjukt jävla bra där uppe. Kollo är liksom bekymmerslöst, det finns knappt någon kontakt med omvärlden. Det är den lilla perfeka kollobubblan där allt kretsar kring kollo. Och detta år behöver jag inte lägga massa fokus på Stockholm, jag kan för en gångs skull bara släppa det och gå all in i två veckor. Det är rehabilitering för en trasig själ. Just nu tänker jag inte på något annat än att faktiskt försöka fly när jag väl kan, för att slippa bli mer skadad. Men det lär bli en evighetsprocess, speciellt när det finns bitar i detta pussel som inte passar in. Det gäller att skapa sig egna flyktvägar, jag ska ta hand om mig själv.

My scars remind me.

2014-07-12
14:06:15
Nej. Det är inte okej att säga så. Det är bara elakt. Att tänka efter före är fan en sällsynt egenskap, vilket är synd. Samhället skulle fungera mycket bättre om alla hade den egenskapen. Dags att ta sig ur den perfekta lilla bubblan nu, öppna ögonen och inse att världen kretsar kring så mycket mer än bara en individ.

<3

2014-07-10
22:42:40
Finns inte ord för hur mycket jag tycker om dig och hur glad du gör mig.

Sånt som händer.

2014-07-10
00:23:28
Karma finns inte i min värld, det är jag säker på. Tur är väl det.

Blir så trött!!!

2014-07-09
11:59:20
Hur kommer det sig att det alltid ska finnas något att klaga på? Något som är dåligt, något som kunde varit bättre? Vad jag har lärt mig så ska man inte alltid säga exakt vad man tänker. Blir så jävla trött, kan det inte bara vara "bra" någon gång? Mänskligheten är så jävla idiotisk.

140707

2014-07-07
01:45:52
Vet ni? Jag mår så sjukt jävla bra rent allmänt sådär. Många bitar faller på plats, jag har lyckats prioritera bort sådant som drar en massa energi och ork. Jag har extrem träningsvärk i benen på grund av helgens dans. När jag vaknar igen kommer det att vara måndag morgon, jag ska greppa tag i mig själv och ta vara på all energi och all glädje för nu väntar 5 veckor av jobb måndag-söndag. Allt rullar på som planerat och jag kommer inte ha tid för något annat än mig själv, jobb och hund. Nu är jag på topp och här ska jag stanna, ingenting kan stoppa mig nu. Tjohoo!
Godnatt.

ps. jag ska fixa tid för lite mys och gitarrspel, ingetsnackomsaken <3
ps 2. Jag ska på två lägenhetsvisningar sen. Har jag tur så flyttar jag i augusti. :D

140706

2014-07-06
12:45:08
Vi skulle inte festa till 5, vad hände? Kom hem runt 6. Natten innehöll; en jävla massa shots, cider, liveband, sång, dans, roulette och black jack med nån främling, 100 kr i vinst, massa engelska med random snubbe från Boston, massor med vänner lite här och där. Sjukt underbar natt, nu ska jag inte festa på evigheters evigheter igen. Idag mår man som man förtjänar och nu ska jag fånga dagen, haha!

140705

2014-07-05
13:12:00
Vilken fantastisk natt! Runt 5 imorse var vi hemma. Vi körde stenhårt festande hela natten, och jag mådde så sjukt jävla bra! Natten innehöll; dansa vid strippstång, dansa med transor, schlager, rosa pantern, grymt bra musik, fruktiga drinkar, skönt häng med grabbarna, snattade ljusstakar, lysrör, ballonger, nästan random armbrytning, hångel och en jävla massa glädje! Kvällen var värd varenda krona, frågan är nu bara om jag tar tåg eller bil till jobbet ;) Nu vill jag kha lunch, haha!

RSS 2.0