150228

2015-02-28
02:16:18
Det är tur att jag har en vattentät telefon. Idag har verkligen allt gått snett. Jag har varit splittrad hela dagen. Mått riktigt jävla dåligt och varit svag.

Jag hatar såna här dagar, mest av allt så hatar jag att vara svag. Det går att läsa mig från insidan och hela vägen ut. Jag kan inte gömma mig någonstans, kan inte vara själv fast vill heller inte vara själv. Har blivit promenader med Iston för att försöka hålla tankarna i styr och för att få kontroll på resten av kroppen. 

Nu ligger jag i sängen, har legat här ett bra tag. Försökt sova men inte kunnat. Ögonlocken bränner. Tio i två fanns du där för mig. Tio i två gick jag sönder på nytt. Kommer jag att somna nu? Ytterst oklart.

150223

2015-02-23
01:46:12
Mitt liv är verkligen en berg-och-dalbana. Ena sekunden kan jag må hur bra som helst och i andra sekunden så tappar jag allt och faller i tusen bitar. Just nu är jag i tusen bitar. Jag lyckas inte få grepp om någonting. Jag vet inte vad jag vill, jag vet inte vad framtiden har att erbjuda mig. Just nu finns det fyra ganska stora saker som tynger ner mig rätt rejält. 

Jag vet fortfarande en hel del. Det är mycket jag tänker på och försöker hitta motivation för att driva vidare på. Jag är inte tillräckligt stark... Tyvärr :(

150222

2015-02-22
02:10:52
Konstant smärta i över en vecka nu, orolig är mitt mellannamn. Har alldeles för lite tid, får kanske försöka gå tidigare från skolan på tisdag?

Finns så mycket som inte stämmer, mycket jag behöver ta tag i och ordna med. Jag har varken ork eller lust. Dock har jag en viljestyrka, den tog över mig ikväll. Jag har kommit en bit på vägen. Snart kommer jag också att må bra, precis som dom flesta andra. Jag längtar, det var länge sen sist.

Misstankar.

2015-02-21
00:06:44
Jag behöver ett konkret bevis på att mina misstankar bara är påhitt. Jag önskar att dem är det. I detta fall är google inte min bästa vän. Behöver någon som kan backa upp mig. Någon med ett sunt förnuft, detta känns inte bra. Är riktigt jävla lost.

150219

2015-02-19
23:06:41
Denna kväll är en tuff kväll, mina tankar är någon annanstans. Har en del att bearbeta och förstå mig på. Kommer dock aldrig att kunna göra det, men ska göra mitt bästa. Vill bara lära mig att släppa det och låta det vara. Det är svårt, mycket är svårt. Men jag gör mitt bästa!

Inte långt kvar nu <3

2015-02-19
00:43:21
Jag borde verkligen sova, men jag ligger i sängen och tänker. Jag tänker på att du verkligen plockade upp mig när jag var påväg att falla. Jag tänker på hur högt du lyfter mig när jag behöver det som mest. Jag tänker på att du faktiskt verkar förstå. Jag tänker på hur tacksam jag är som har dig och hur himla bra vi har det tillsammans. Jag tänker alldeles för mycket och alldeles för ofta. Men det gör ingenting, att tänka på dig är något av det absolut bästa jag vet.

Tack för mig.

150210

2015-02-10
22:52:49
Jag undrar om du förstår mig. Jag undrar om du förstår hur ont det faktiskt gör. Jag undrar om du förstår vad jag går igenom. Jag undrar om jag har gjort allt arbete i onödan, om min energi borde spenderats på ett annat sätt? Jag har undrat länge och kommer fortfarande att undra när vi är redo att släppa taget. Antar att tiden får berätta, jag klarar nämligen inte av det själv. 

Maktlös.

2015-02-09
07:49:12
Jag har inte hela ditt hjärta, jag önskar att jag hade det. Det finns ingenting jag kan göra. Titta på och vänta, tråkigt men sant.

Tankeställare.

2015-02-09
00:21:34
Jag möts hela tiden av motstånd. Vad jag än gör så går det emot mig. Det är inte lätt, det är verkligen inte alls lätt. Jag har lovat att kämpa och kriga in i det sista. Jag kommer inte att ge upp. Du är värd alldeles för mycket för att bara ge upp. För mig är det att värdesätta, jag kan släppa väldigt mycket för din skull. Frågan är om du är villig att göra detsamma?

150208

2015-02-08
01:00:24
Nej, nej, nej. Det kan inte vara sant. Det får inte vara sant. Jag vet min plats, jag är en jävla hjälte. Jag vill inte vara någon hjälte, jag vill inte bara komma in och rädda alltihop. Och jag ska berätta varför jag inte vill ha den platsen.

Det finns ingenting jag kan göra, jag har gjort allt jag kan. Finns inte viljan hos dig är mina försök meningslösa. Jag kommer inte att tvinga någon till någonting. Det är ett val jag inte har makten att göra. Hjältesituationen finns egentligen inte på riktigt. Det som finns är jag. Det jag kan erbjuda är mig. Duger inte det så vet jag inte var jag kommer att ta vägen. Det finns ingenting jag kan rädda, jag kommer från och med nu att lämna över min hjälteroll. Den är för tung att bära, speciellt när gensvaren inte existerar. Jag vill inte framstå som en idiot. Jag kommer att leva under det perfekta idealet. Jag kommer helt enkelt bara att hålla käften, jag vinner ingenting på att tala. Jag borde dock säga något. Att riskera den perfekta rollen är det inte värt, det är dags för dig att backa tillbaka lite, städa undan, öppna ögonen och förstå. Snälla förstå att det inte är så jäkla enkelt för mig. Det tar alldeles för mycket energi från mig. Jag sjunker. Jag vill också sväva bland molnen och bara.... bara vara.

150206

2015-02-05
23:58:58
Jag vill göra allt jag kan för att få dig att må bra och vara lycklig. Jag vill kämpa, oavsett vad. Egentligen har jag ingen aning om varifrån all denna energi och vilja kommer ifrån. Men du får mig att må så himla bra, du ger mig så mycket.

Kanske är det jag som har lyckats ta ett steg framåt? Isåfall tar det inte slut här, jag vill fortsätta flytta framåt. Jag vill dock inte göra det själv, jag behöver dig. Jag behöver att du finns här med mig. Utan dig känner jag mig lost. Och därför vill jag inte sluta kämpa för oss. Därför vill jag göra allt för att du ska må bra och vara lycklig. Du betyder verkligen jättemycket för mig. Jag hoppas att du förstår det! <3 #naaw.

150202

2015-02-02
01:12:49
Ligger i fosterställning. Vill egentligen bara skrika, kan inte dra några hastiga rörelser. Magen samarbetar inte idag. Det var ett tag sen som jag hade såhär ont. Känns som ett gäng knivar går rakt igenom, läskigt...

Har haft en ganska tuff dag på jobbet idag, mycket saker att göra och alldeles för lite tid. Hann inte klart med allt på långa vägar, ger igen detta en annan helg, jag lovar! Imorgon (läs idag) är det måndag, skola hela dagen. Är inte alls taggad men hoppas att jag får ut något vettigt av den. 

Måste försöka sova, upp tidigt imorgon. 
Joinar mina män i drömmarnas land.

RSS 2.0