Om och om igen.

2015-07-19
22:29:52
Två gånger till inom loppet av en timme.
Här kommer man och går som man vill, resten ska alltid stå på tå och vara redo.

Nu kommer jag att ligga sömnlös även denna natt. Tankarna kommer som vanligt att plåga och förstöra mig. Jag blev lämnad i den här skiten, samtidigt som jag ska stå här och ta emot ännu mer? Man lyssnar inte. Man förstår inte. Man bara skiter i, så länge man själv känner sig tillfredsställd så är det okej.

Det blev långt ifrån bättre. Jag blir liksom knuffad från kanten. Trampad på fingrarna, hoppet som fortfarande finns där. Jag orkar inte hålla emot. Jag kommer falla. För att jag blev knuffad.

150719

2015-07-19
06:08:44
Har man inte tid att gå undan två minuter, då har man ingen lust. Man vill inte. För hade man då velat så hade man förklarat på en gång. När man bortprioriterar, då flyr man genom att skylla på annat.

Idag är jag ännu mer besviken än igår. Gör mig bara en tjänst och låt mig vara. Jag orkar inte. Ge upp. Det finns liksom inte där. Och du verkar nöjd så. Jag ska bara vara.

150717

2015-07-17
23:04:10
Det här är så vidrigt. Jag mår så jävla illa
och är stressad från topp till tå.
Finns ingenstans att luta sig mot.
Jag orkar inte just nu. Jag gör verkligen inte det.

Nu.

2015-07-17
01:36:50
Inte ens det gick bra.
Ångest. Knivhugg i magen.
Tur man är bra på något ialladall.

150711

2015-07-11
04:47:30
Så mycket snack hit och dit. Tur för mig att jag lyckas tänka ett steg längre. Det ger mig förmågan att hela tiden ligga ett steg före. Det finns dock nackdelar med detta. Känslorna tar över och jag står sedan där ensam med ont i både hjärta och själ. Medan en annan nöjd lyckas koppla bort det. Vilket är förståligt från min sida.

Jag hade gärna bytt plats med en avslappnad nänniska i nuläget. Är så uppe i varv och stressad inför framtiden att jag fortfarande är klarvaken. Jag är så jävla grundlurad. Allt kan dra åt helvete.

150710

2015-07-10
00:14:56
Jag önskar att jag OCKSÅ kunde trycka på någon typ av knapp för att stänga omvärlden ute efter mina behov.

Jag fattar inte hur man inte kan se? Hur man inte kan lägga märke till det? Eller hur man gör för att helt enkelt skita i det. Vad jag har lärt mig så kan man inte fly från problem. Allt handlar om prioriteringar. Och där är jag ännu inte en av dom högsta. 

Jag vägrar rätta mig en gång till. Jag ska inte behöva det. Jag gör det om jag vill det, inte för att jag måste. Låt mig bara vara, om det inte finns något väl genomtänkt och vettigt att säga. Annars är jag inte intresserad.

Over and out.
 #extremtjävlabesvikenochirriteradtjej.

150709

2015-07-09
02:54:19
Påväg mot toppen, faller på mållinjen. Gör om gör rätt. Blir så frustrerad. Kan liksom inget göra? Har ingen aning om vad jag skulle gjort annorlunda.

Allt är bara samma lika hela tiden. Ibland är det lite bättre men fortfarande samma rutiner. Förklaringar, vad är det? Det kan inte bara vara så. Jag söker något som bevisar motsatsen. Jag söker konkreta svar på frågorna. Jag söker medkänsla och förståelse. Jag agerar en roll jag inte vill vara längre. Det spelar liksom ingen roll utan uppskattningen som inte existerar. Att lära känna någon är för mig prio ett. Att faktiskt veta hur saker och ting fungerar är en fördel som jag tar vara på. Jag får inte ett jävla skit serverat, oftast brister det för mig. Då kommer svaren. Problemet där är att det har gått för långt, så jag gar oftast hittat svar på egen hand. Det är där det blir fel. Det går inte att titta bort, jag finns där när blicken vänds tillbaka. Med samma tankar och samma frågor och eventuellt med felaktiga svar. 

Jag har i nuläget ett gäng frågor. Säkert evigt obesvarade. Jag kan inte hjälpa det. Jag finns bara där och jag har mina tankar.

Förövrigt så drömde jag extremt konstiga och obehagliga drömmar igårnatt. Jag håller mina tummar för att mitt undermedvetna låter mig vara en stund. Det kan verkligen behövas.

150705

2015-07-05
04:48:17
Ja, jag undrar varför det är så?
Är så jävla trött. Jag orkar inte.
Finns ju inget intresse alls?

Ska vi vara nöjda med detta?
På vems villkor är det?
Inte undra på att jag känner som jag känner.
Det är inte värt att kämpa för.
Som man bäddar får man ligga...
Och det är för jävla dåligt bäddat.
Imorgon (läs idag.) är en ny dag med
nya möjligheter. (att klara sig på egen hand)
Men inte för alla.

Sen kom ingenting.

2015-07-03
03:12:07
Det är inte som förut.
Det händer liksom... ingenting?
Bortprioriterad - deluxe!

Jag saknar dig så att det gör ont.
Det är bäst att jag egentligen bara
är tyst och gör mitt. Vem har tid att
lyssna? Vem vill förstå? Det går ju
så himla bra ändå. Blir så ledsen,
det här är inte normalt.

150702

2015-07-02
23:52:39
Vad är det för fel?
Vad har jag gjort?

Frågor jag ställer varenda kväll.. Jag förstår inte? Vad har hänt? Faaaaaaan.

150701

2015-07-01
23:44:54
Jag överreagerar inte, allt är på riktigt. Det finns fortfarande där, det gör ont och det ger mig ångest. Jag orkar bara inte mer, jag är klar.

Att få höra dessa ord skapar en undran hos mig. Jag tror inte att du faktiskt förstår att detta är på riktigt. Men.. Min ork har som sagt tagit slut. Jag lever på förhoppningar varenda dag, det håller mig uppe. Men blir snabbt av med dom också, att jag inte bara lär mig?

RSS 2.0