Please, just go.

2015-05-29
23:54:12
Jag vet inte ens vad jag ska säga...
Jag är glad att jag har en privat blogg,
ett ställe jag kan få ur min ilska, besvikelse och frustration. Ett ställe där jag bara kan skrika av mig. Utan att någon kan lägga sig i.

Jag är så jävla trött på detta nu, jag vill inte mera. Det gäller att välja sina fighter. Detta tänker jag inte slåss mot en gång till. Det finns ingenting att slåss för.

Härmed ska jag fokusera på mig själv och vad jag behöver. Det blir enklast så. Åh, idioti är bara förnamnet.

150527

2015-05-28
00:35:01
Allt är en utopi, det finns inte på riktigt.
Verkligheten är verkligen en annan än vad vi tror. Jag kan se det och jag kan känna det. 

Jag ska inte behöva ha ett dåligt samvete nu, men det är precis vad jag har. Jag tycker inte att jag ska behöva ha en förklaring till allt. Jag handlar utefter vad som känns rätt och fel i stunden. Jag borde kanske inte ha gjort så idag? Vad vet jag. Det slog tillbaka och drabbade mig ännu hårdare. Jag dödade, jag fick känna på konsekvenserna och jag ångrar mig fast ändå inte. Överanalyserar säkert som vanligt i min ensamhet? Men vad ska jag göra då? Det känns inte som om jag kan prata, det är för känsligt. Allt jag får ur mig är "det är okej". Vadå det är okej? Det är så jävla långt ifrån okej det kan bli.

150525

2015-05-25
01:45:12
Jag gick sönder idag också. Jag gick sönder mest för att jag fick respons. Jag kunde helt enkelt inte hantera det. Det blev bara alldeles för mycket.

Det handlar om att välja rätt tillfälle att berätta. Idag var inte rätt, allt gick åt fel håll. Snälla? Fokusera nu, snart är jag så splittrad att det inte går att ändra. Jag söker fortfarande svar på mina frågor..  :/

150523

2015-05-24
02:56:04
Samma sak, om och om igen. Allting är så förutsägbart men samtidigt så blir jag lika förkrossad om och om igen. Jag är trött på det förutsägbara, jag är trött på att vara naiv. Det här är inte rättvist på långa vägar, jah känner mig som en jäkla trasdocka.

Tog en lång välbehövlig promenad med vovve, när jag landade hemma var ESC-röstningen i full gång. Jag välkomnades hem av en vinst. Stort grattis till oss!

150523

2015-05-23
03:54:34
Idag har varit en riktigt tuff dag känslomässigt. Jag har gått sönder ungefär tusen gånger och blivit hel igen... Kanske tre? Jag ser timmarna bara rulla förbi, känns som att jag kommer att förbli sömnlös.

Jag är förbannad på människor som är idioter. Jag vägrar att stå där och ta massa skit. Det finns inte på världskartan. Så jag ber er, ni som inte tänker längre än näsan räcker.. Håll er inne. 

En annan sak... Det är svinkallt. Var är sommaren? Ligger begravd i två täcken, fönstret är stängt och elementet är på. Finns det ingenting bra med denna dag? Jo... Iston ligger här bredvid, han ger överdrivet mycket kärlek och jag älskar det!

150519

2015-05-19
00:09:54
Jag kan inte sätta fingret på det. Men det är någonting
.. Positivt eller negativt? Har ingen som helst aning. Just nu är den största delen av mina känslor oro. Allt känns kört. Jag vet inte vad jag kan göra, jag har gjort precis allting.

Jag vet vad jag vill, jag vet precis.
Men det är lönlöst, jag är körd.

150518

2015-05-18
11:23:18
Det finns ingenting jag kan säga och ingenting jag kan göra. Kommer detta verkligen att bli bättre? Jag har verkligen ingen aning. Trots allting så längtar jag, hoppet håller mig uppe.

Nu jobb igen, så otaggad man kan bli. Jobbade nog ihjäl mig lite i helgen. Men imorgon är jag lite ledig och då ska jag ägna dagen åt vovve och plugg. Snart är denna termin över, jag har nog aldrig längtat efter sommarlov så mycket som jag gör nu.

Tack och hej!

150516

2015-05-16
01:05:48
Just nu är allting så himla avslappnat. Jag mår helt okej och känner att jag för en gångs skull kan släppa taget lite. Det gör inte direkt ont och jag behövde nog verkligen detta.

Jag har en tuff vecka framför mig och har avbokat saker för att faktiskt hinna med. Men förhoppningsvis går allt enligt planerna och det mesta bör lösa sig förr eller senare.

Om lite mer än två veckor flyttar jag. Inleda sommarlovet med ett helt nytt liv, inte dåligt det. Men samtidigt, hur faaan ska jag hinna med? Vill bort, bort och iväg. 30 grader och klart turkost vatten hade inte suttit fel. Önska kan man ju, det har man rätt till att göra.

Godnatt!

150512

2015-05-12
01:03:57
Jag vill bara säga tack för att du inte säger något, för jag har inget bra svar. Det var inte alls meningen.

Mitt huvud består av ettenda stort kaos av tankar. Jag har så mycket ångest över småsaker. Jag kämpar på och krigar verkligen in i det sista. Jag försöker lösa allting som går att lösa. Jag är så otroligt oförberedd och det finns så himla mycket som måste fixas. Jag har ångest för morgondagen, jag hamnar efter. Jag förstår ingenting, jag orkar inte vara efter.

Ingenting är riktigt som det ska. Jag är inte riktigt som jag ska. Jag vet inte vad jag ska säga eller vad jag ska göra. Det är en tuff period nu och det tar så himla mycket på krafterna. Jag är ledsen, förlåt mig.

150503

2015-05-03
01:12:07
Det är omöjligt att få dig att lyssna och förstå. Du vill inte se och du vill inte höra. Varningsklockorna ringer hela tiden i mina öron, frågan är om du kan höra dom? Berätta för mig hur jag ska göra för att du ens ska ha en vilja att engagera dig?

Just nu är vi båda på botten, jag försöker hela tiden att ta mig uppåt. Inte en jävel ska få sänka mig, jag kommer att (mot min vilja) behöva ställa ultimatum. Just för att du ska ta mig på allvar och förstå att du spelar ut oss båda totalt.

En månad. Jag är inte redo.
Jag ligger vaken på nätterna med ångest och tänker på min framtid. Jag försöker planera för att få MIN framtid att gå ihop. Jag tänker inte ta några risker i världen. Jag önskar att det fanns förståelse, vilja och engagemang. Jag saknar allt och behöver se det. Tre nätter i rad nu, ett extremt misslyckande! Get up and get going. Tiden rinner iväg, jag orkar inte längre. Jag vill nästan inte längre. Allting bara tynar bort, det känns bara som att det är kört  

Jag vill inte ha det såhär, men jag kommer att ta det som det konmer. Jag är beredd att både offra och ta emot hjälp. Snälla du, gör någonting, prata, fly inte, ta hand om det du håller på att förlora och tänk efter vad som är värt.

Hej ännu en natt utan trygghet och utan sömn.

True.

2015-05-01
10:49:23

150501

2015-05-01
01:11:11
Allt är bara rent jävla skitsnack. Sluta skyll ifrån dig?
Det är dags att börja ta ansvar och faktiskt lyssna.
Det är dags att sluta fly från konflikter.

Är det på grund av mig eller visar du din riktiga sida?
Vad fan är det som pågår? Dubbelmoral rakt igenom
och jag vill inte lyssna mera nu. Jag har skapat min
uppfattning och jag vet seriöst inte om jag är redo för
detta. Ingenting kommer att bli bättre. Ingenting har
blivit bättre. Just nu är mina tankar i helt fel (kanske
rätt enligt dig?) banor. Det är upp till dig och vad du
väljer att göra. Om du ens bryr dig om att göra något.

Sluta spela teater. Det fungerar inte längre. Ingenting
är okej. Ta tag i skiten innan det är för sent. Och om det
inte är så du vill ha det så sluta på en gång. Säg vad du
har att säga. Säg sanningen. Om det inte finns något
att säga så tänk en gång till. Det kan behövas! Finns
det fortfarande ingenting har jag fått reda på vilken
sida som är din riktiga. Har du inte förmågan att
faktiskt ändra på saker och ting så behöver du inte
höra av dig mer. Det visar att du absolut inte är redo.

Jag förväntar mig att morgondagen bjuder på en hel
del förnuft. Om inte så finns helgen tillgodo. Jag
ställer dessa krav för att jag för en gångs skull
lägger fokus på mig. Jag menar allvar. Jag är
beredd att bygga. Men jag kommer inte att göra
det själv. Se upp med löften, det är bara ett sätt
för dig att fly konflikten. Jag är inte dum, jag
fullkomligt hatar att bli underskattad.

Om allt faktiskt betyder allt, är detta en bra grund
att jobba upp sig på. Jag är ledsen och förbannad.
Jag har gett upp allt hopp.

Att ta en halvlångis med vovve i regnet, kan vara
dagens bästa händelse. Jag fick en chans att
reflektera över detta och nu har jag bestämt mig.
Kom inte med några dumma frågor, svaret på första
frågan är: JA! Och svaret på den andra frågan är: Nej, det handlar inte om sömn.

Over and out.

RSS 2.0