151110

2015-11-10
00:48:49
Helt rätt! Förtjänar inte ett piss.

Idag bestämde jag mig, det kommer inte att hända igen på ett bra tag. Det här har tagit hårt på mig. I över en månads tid har jag varje dag stått framför en spegelbild jag helst av allt vill krossa.

Jag har mestadels valt att ignorera att jag blir undanknuffad för bättre saker. Jag vet inte om det är girigheten eller egoismen som beslutar. Någonstans där är jag lost.

Att hela tiden bli underskattad är något jag stör mig på. Jag vet. Jag väljer att spela med. På så sätt lär jag mig vilken sida du väljer. Jag skiter i vilken färg det är, just nu är det saksamma - lögn som lögn.

Allt handlar om att noggrant tänka efter före. Vi ska se vad som hittas på nu. Det går inte att räkna med mig, de chanserna är bortspelade nu. Det finns massa saker att kompensera detta med, det handlar om att reflektera över det jag hela tiden sagt och de frågor jag haft som faktiskt betytt någonting för mig. Allt kommer inte serverat på silverfat, för att tjäna behöver man jobba. Tills dess håller jag avstånd.

Men vad spelar det egentligen för roll? Ett par meter bort så existerar inget av det här. Där är det frid och fröjd - jävligt skönt också. Det märks. Här... Här är det förbannat blött. Trots att det inte är värt det så kan jag inte hjälpa det. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0