151023

2015-10-23
00:09:35
Dag 6. Jag är så förbannad på mig själv som berättade. Jag borde bara varit tyst, inga tecken på någonting.

Konstant ensamhet, en dominerande känsla inom mig. Detta kommer inte att sluta bra. Jag vill inte anpassa mig mer, fem minuter räcker inte till. Det är inte värt det. Jag kan inte ge 100%, jag vill inte. Jag förtjänar åtminstonde ett svar.. Eller?

Mitt tillstånd är inte okej. Jag är påväg att falla ihop totalt. Det är för mycket för mig. Jag vill bara prata, men det finns ingenting jag kan prata om. Jag vill iväg, från allt. Bara en timme eller två?

151022

2015-10-22
01:38:40
Dag fem nu. Fortfarande är ingenting som det ska vara. 

Inget intresse överhuvudtaget. Jag har gjort jävligt bra ifrån mig idag iallafall. Nöjd med min insats. Kör stenhårt imorgonkväll och en del på fredag, sen är jag fan i hamn. Jag ska vara i hamn.

Däremot blir jag psykiskt påfrestad av allt som sker runt omkring. Jag har tappat så himla mycket dom två senaste veckorna. Jag har hamnat på sidan och jag har svårt att ta det. Det är personligt, det måste vara personligt? Jag är så mycket starkare ensam, det är ett levande bevis. Jag önskar att jag syntes mer, det hade varit en sån stor skillnad. Jag har testat två gånger, det har inte fungerat. Jag tänker inte göra det en gång till, jag tappar det. Jag tappar allt och jag ger upp. Det är inte alltid lätt att fånga det man släppt taget om. Kom ihåg det.

151019

2015-10-19
23:06:30
Jag förstår ingenting? Inget intresse alls. Finns det något jag måste göra? Något jag måste ändra? Vad har jag gjort för fel? Vad är felet? Det passar inte alls? Jag är ett stort frågetecken.

Dag tre nu. Det är inte som det ska...

151017

2015-10-17
03:23:02
Det återstår att se vilken dag som passar...
Räkna inte med mig, jag kommer inte alltid att finnas där. Prioriteringar, väldigt usla såna. Det är jag som blir mest drabbad av skiten, det är det allra värsta. Jag totalförsvinner, du förstår nog inte hur jobbigt detta är. Mina satta gränser är uppenbarligen något vi bara kan kliva över. Jag är så less på att hela tiden behöva stå upp för att hålla ihop.

Sömnlös, fylld av tankar och sjukt jävla ensam och besviken.

151011

2015-10-11
03:23:18
Skövde levererar!
Den här helgen har varit helt fantastisk! För det första så känner jag att jag har en lagomt stabil grundidé till den kommande tentan. Jag har spenderat den mesta tiden på dansgolvet, mött otroligt roliga människor, blivit ännu mera förälskad i lilla Charlie, hängt galet med bästis, ätit skräpmat varje dag, dragit traktor, kastat både stövlar och hästskor och hoppat säckhoppning. Jag är så nöjd med detta!

Nu vill jag inget annat än att krypa ner i sängen bredvid min älskade man. Imorgon är jag äbtligen där. Tack för denna gång Skövde!!

151008

2015-10-08
00:23:36
Vad jag känner just nu? Jag känner en sån enorm jävla besvikelse. Sista kvällen hit och sista kvällen dit. Sista kvällen betydde inte ett jävla shit för dig. Får man inte som man själv vill så skiter man i resten. 

Jag är så jävla naiv. Det gör mig så förbannad, att jag faktiskt tror på all skit. Det bästa hade varit en långpromenad, bara jag och hunden. Då hade vi förmodligen inte varit där vi är nu. Det finns en gräns, den klev du medvetet över. Hela kvällen skiter sig and you couldn't care less. Jag är ledsen. Jag kommer inte att ta ett steg till. Det finns en morgondag, och då finns även en gårdag. Det vet både jag och du. Just nu kan allt bara dra åt helvete. Tack. Hej. Och Godnatt!

RSS 2.0